Så er foråret skudt i gang

12. januar 2022

Foråret hos Balle Kursus & Læring

Så er vi endelig i gang igen med kurserne hos Balle Kursus & Læring efter en god juleferie.
Idag, den 12. januar 2022, har vi skudt foråret i gang med et kursus med instruktør Birgitte Therkildsen – Fungerer teksten – omhandlende de nye vurderingskriterier i faget dansk. Et kursus der på grund af stor søgning bliver gentaget i marts.

Birgitte kommer på besøg igen i slutningen af februar sammen med instruktør Lise Stadelund til kurset Danskfaget bevæger sig i nye retninger,  men ellers byder foråret på kurser i mange forskellige retninger.

Vi har et stort udbud af vores populære valgfagskurser i både musik, madkundskab og billedkunst. Derudover er der også inspirationskursus for madkundskabslærere i 4. – 6. klasse samt kursus i Elevtilladte maskiner og i metal i håndværk & design.

Allerede i starten af februar kommer instruktør Ulla Hjørnelund på besøg igen og afholder Laboratoriekursus i naturfag
I marts afholder instruktør Morten Graae kurset Mundtlige prøveoplæg i matematik. Kurset tager udgangspunkt i kompetencerne og den mundtlige prøve, og man dykker ned i udfordringerne med at lave sine egne mundtlige prøveoplæg.

Året byder også på gensyn med den dygtige instruktør Sarah Nakel med et spritnyt kursus i engelsk med med fokus på Digitale medier.

Som noget helt nyt udbyder vi et kursus i Grafisk facilitering med instruktør Anne Dissing Rasmussen. Lær at fremhæve elementer og at understrege pointer med grafisk facilitering.

Det er også i foråret 2022 vi afslutter vores Læsevejlederkursus & Matematikvejlederkursus 2021-22 med modul 3 for begges vedkommende. Kursisterne bliver sendt hjem fra Balle med en masse vejlederredskaber i bagagen og et diplom fra Efterskoleforeningen og Balle Kursus & Læring.
I efteråret 2022 starter vi op med modul 1 & 2 i de nye vejlederkurser. Der er stadig få ledige pladser på Læsevejlederkurset og Matematikvejlederkurset.

Rigtig mange af vores kurser oplever stor søgning, en del er allerede udsolgt, så det er en god ide at melde sig til i god tid.

Læs mere om programmet for foråret her: https://balle-kursus.dk/kurser/alle-kurser/

Vi ses hos Balle Kursus & Læring i foråret 2022.                                              

Scroll til toppen