Kursusprogram forår 2022

17. november 2021

Så er programmet for foråret 2022 på plads.

Der er blevet plads til flere gode gentagelser, men også nye spændende kurser med instruktører der ikke tidligere har været på plakaten hos Balle Kursus & Læring.

En af de nye instruktører er Anne Dissing Rasmussen der står for kurset Grafisk facilitering. Kurset er relevant for alle undervisere, og giver redskaber til at kunne fremhæve elementer og understrege pointer ved hjælp af tegninger.

Blandt de mere rutinerede Balle-instruktører finder vi Sarah Nakel med hendes kursus Engelsk og sociale medier. Her får man ideer til hvordan man kan implementere de sociale medier de unge mennesker bruger i forvejen, i undervisningen.

Ulla Therkildsen kommer også forbi Balle Kursus & Læring flere gange i foråret. Bl.a. på et nyt kursus der giver hjælp til dansklæreren i forhold til de nye vejledninger for de skriftlige prøver – Fungerer teksten.

Derudover har vi både mundtlige matematikprøver, valgfagskurser, sikkerheds- og laboratoriekursus, danskfaget bevæger sig i nye retninger samt musik sammenspil på plakaten.

I løbet af foråret afsluttes også årets matematikvejleder & læsevejlederkurser. Kursisterne har ved afslutningen af kurset været igennem 9 intensive kursusdage med undervisning fra morgen til aften.

Læs mere om programmet for foråret her: https://balle-kursus.dk/kurser/alle-kurser/

Vi ses hos Balle Kursus & Læring i foråret 2022.                                             

Scroll til toppen