Tilmelding

Tilmeld dig vores kurser på siden her

Tilmelding

Tilmelding til vores kurser foregår online via tilmeldingsformularerne på www.balle-kursus.dk/kurser/tilmelding. Fakturering og betaling sendes til skolerne enten via EAN eller pr. e-mail, i henhold til de oplysninger, der er angivet i forbindelse med tilmeldingen. Hvis tilmeldingen er kommet helt op til afholdelsesdatoen fremsendes faktura efter arrangementet. Der er 8 dages betalingsfrist. 

Afmelding
Ønsker man at afmelde sin plads, skal det ske skriftligt pr. mail til kursus@balle-kursus.dk. Er der ved afmeldingstidspunktet under 4 uger til kurset afkræves 50% betaling. Er der under 14 dage til kurset afkræves 100% betaling. Pladsen kan dog altid overdrages til en anden person. Programændringer. Der tages forbehold for ændringer i programmet. Ved eventuel aflysning af kurset tilbagebetales det indbetalte beløb. 

Nyhedsbrev
Ved tilmelding til et arrangement bliver deltagerne automatisk tilmeldt Balle Kursus & Lærings nyhedsbrev. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevet via linket nederst i nyhedsbrevet.

Scroll to Top