TEKNOLOGIFORSTÅELSE INSPIRATIONSKURSUS

Styrke din egen teknologiforståelse og din evne til at integrere teknologi meningsfuldt i din undervisningspraksis.
Periode 18. - 19. februar 2025
eller
2. - 3. september 2025
Sted BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle
Underviser Sandra Elisabeth Rygaard
Pris 2995 kr + moms.
Tilmeldingsfrist Løbende online tilmelding
Medbring Computer

Teknologiforståelse inspirationskursus

Bliv i stand til at:

  • Identificere relevante teknologiværktøjer og ressourcer til din undervisning.

  • Integrere teknologi på en meningsfuld og effektiv måde i din undervisning.

  • Evaluere og justere din undervisningspraksis baseret på feedback og refleksion.

Kursus program

Formål med kurset

Formålet med dette kursus er at styrke lærernes teknologiforståelse og deres evne til at integrere teknologien meningsfuldt i deres undervisningspraksis.

Gennem kurset ønsker vi at ruste lærerne med de nødvendige værktøjer og færdigheder til at skabe engagerende læringsmiljøer, hvor teknologien anvendes som et redskab til at understøtte elevernes læring og udvikling af digitale kompetencer.
Kurset sigter også mod at fremme refleksion og diskussion omkring digital dannelse og etisk brug af teknologi i undervisningen.

Kursusbeskrivelse

Dette kursus er designet til lærere i skolen, der ønsker at forbedre deres teknologiforståelse og integrere den i deres undervisningspraksis.

Gennem en kombination af teori og praksis vil deltagerne få mulighed for at udforske, hvordan teknologi kan berige og forbedre læringsoplevelserne for eleverne.
Vi vil udforske grundlæggende teknologikoncepter og hvordan de påvirker vores dagligdag og undervisning.

Sammen dykker vi ned i, hvordan vi kan hjælpe eleverne med at udvikle deres digitale dannelse og færdigheder gennem anvendelsen af teknologi.
En central del af kurset vil være hands-on med udvalgte teknologier knyttet op på praktiske eksempler og værktøjer til at integrere teknologi på tværs af fag.

Om underviseren

Sandra Elisabeth Rygaard

Er uddannet lærer og arbejder som IT vejleder og teknologivejleder på en folkeskole i Randers.
Har arbejdet målrettet med teknologiforståelse igennem de sidste 2½ og med implementeringen af denne.
Arbejder desuden som fagpilot på Skolernes Udviklingscenter i Randers Kommune, som ansvarlig for et aktørforløb om teknologiforståelse.

Er derudover medadministrator på Facobookgruppen Kunstig Intelligens i Folkeskolen, fast skribent på Folkeskolen.dk og holder løbende oplæg og  workshops omkring brugen af IT og teknologi i folkeskolen.

Ofte stillede spørgsmål

Hele kursusforløbet er meget praksisnært.
Bygget op om en teoretisk tilgang, får man lov at prøve undervisningen af på egen krop.

Ja.
Undervejs i kursusforløbet vil der være masser af tid til at spørge ind til instruktørens og de andre kursusdeltageres erfaring fra egen praksis.

Kurset henvender sig til lærere der ønsker at blive bedre til integrere teknologi meningsfuldt i deres undervisningspraksis.
Det er relevant for lærere på alle klassetrin.

Medbring en computer.

Der er pt. ikke andre der udbyder inspirationskurser omkring teknologiforståelse rettet mod skolelærere. Derudover varigheden. Vi er det eneste kursussted, der har 2-dages kursus. Længden er god, fordi det kan være svært for lærere at være væk fra deres undervisning i flere dage.

Tilbud om overnatning

Der kan tilkøbes overnatning for kr. 625 for et enkeltværelse, og kr. 850 for et dobbeltværelse. Vi samarbejder med flere gode overnatningssteder i nærheden af skolen.

Søg kompetencefonden om økonomisk støtte til kurset, overnatning og transport. Det er der mange skoler der benytter sig af. Skal søges inden kursusstart.
Læs mere HER

Overnatningssteder

Scroll to Top