DIFFERENTIERING I ENGELSK

Få inspiration og vejledning til hvordan takler man den store niveauforskel der kan være mellem eleverne på såvel mellemtrinnet samt i de ældste klasser i faget engelsk.
Periode 2. - 3. oktober 2024
Sted BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle
Underviser Sarah Nakel
Pris 2995 kr + moms.
Tilmeldingsfrist Løbende online tilmelding
Medbring Computer eller IPAD

Kursusbeskrivelse:

Der er mange udfordringer at forholde sig til som lærer.
Niveauforskellen mellem den dygtige og den mindre dygtige elev virker til at blive større og større, med dertil hørende frustrationer for både elever og lærere.

Samtidig har der aldrig før været så høje forventninger til elevernes engelsk niveau.

Vores formål som engelsklærere må være at inspirere eleverne, så sproget engelsk bliver indlært på en sjov, aktiv og relevant måde.
I denne proces må vi overveje disse spørgsmål:

Hvordan lykkedes vi med at lave en undervisning hvor vi får stimuleret den dygtige elev, samtidig med at vi også møder den mindre dygtige elev på dennes niveau?

Hvordan kan vi differentiere undervisningsniveauer i engelskundervisningen? Og hvordan kan vi gøre det uden at blive stresset?

Hvordan kan vi lykkedes med at give vores elever lyst til at lære?

Hvis dette er et spørgsmål du på et eller andet tidspunkt har stillet dig selv, så er dette kursus noget for dig.

Kurset består af  hands-on aktiviteter,  diskussioner og erfaringsudveksling, og vi lover dig at du tager fra kurset med tasken fyldt med friske ideer og ny inspiration.

I løbet af kurset vil der være gruppearbejde hvor man sammen skal identificere og diskutere differentieringsdilemmaer fra engelskundervisningen.

Instruktør Sarah Nakel vil komme med metoder til at afhjælpe disse differentieringsudfordringer, samt dele en masse praktiske ideer og aktiviteter der kan gøre det nemmere at undervise elever på forskellige niveauer på samme tid.

Målgruppe:

Engelsklærere der underviser i 4. – 10. klasse

Om underviseren:

Sarah Nakel er native speaker; derfor er kursussproget engelsk.
Sarah er lærer på Waldermarsbo Efterskole
og har tidligere været engelskvejleder i Solrød kommune, taget en Master på KBH universitet i Fremmedsprogs-pædagogik’ – hvordan man lærer sprog, og har derudover været med til at skrive Fælles Mål for grundskolen.

Hun har boet i Danmark siden 1995.

Tilbud om overnatning

Der kan tilkøbes overnatning for kr. 625 for et enkeltværelse, og kr. 850 for et dobbeltværelse. Vi samarbejder med flere gode overnatningssteder i nærheden af skolen.

Kompetencefonden

Søg kompetencefonden om økonomisk støtte til kurset, overnatning og transport. Det er der mange skoler der benytter sig af. Skal søges inden kursusstart.

Læs mere HER

Scroll to Top