ELEVTILLADTE MASKINER I HÅNDVÆRK OG DESIGN

Lær forsvarlig brug af de elevtilladte maskiner både i træværkstedet og håndarbejdslokalet
Periode 1. - 2. oktober 2024
Sted BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle
Underviser Ove Krog Eskildsen
Pris 2995 kr + moms.
Tilmeldingsfrist Løbende online tilmelding
Medbring Computer eller IPAD

Kursusbeskrivelse:
Praksisfagligheden i skolen skal styrkes og derfor er der lagt mere vægt ind i de praktisk-musiske fag, måske i særlig grad i håndværk og design, hvor valgfaget skal tilbydes eleverne i 7. og 8. klasse. De betyder, at der for alvor skal tænkes undervisningsplanlægning ind på dette niveau og samtidig skal det udvikles en prøve, som lever op til undervisningsministeriets forventninger.  Kravet er at eleverne skal kunne anvende værktøj, redskaber, maskiner og teknikker i forskellige sammenhænge og herigennem demonstrerer praktiske færdigheder, kreativitet, arbejdskendskab og værkstedsfærdigheder.

INDHOLD

På dette kurset vil du få en grundig instruktion i forsvarlig brug af de elevtilladte
maskiner både i træværkstedet og håndarbejdslokalet.

Kurset giver ideer og inspiration til din undervisning gennem praktiske øvelser, og du opnår samtidig kompetence i brugen de elevtilladte maskiner og kompetence i at instruere eleverne i sikker brug af disse.

Endvidere får du færdigheder i at vedligeholde og udskifte slidte værktøjsdele.

Målgruppe:

Undervisere, der underviser eller skal undervise i håndværk og design

Formål:

At gøre lærere og pædagoger i stand til at bruge alle de elevtilladte maskiner i Håndværk og Design på en sikker og forsvarlig måde.

Underviser

Ove Eskildsen. 

Lektor og Cand. Pæd. Uddannet lærer med 20 års erfaring i skolen, 22 års erfaring fra læreruddannelsen i Skårup, Jelling, Århus og Dansk Sløjdlærerskole.
Underviser desuden på kompetencegivende kurser i Håndværk og design.
Har forestået i skrivegruppearbejdet omkring fælles mål i 2014 og 2018. Medforfatter bogen: Håndværk og design – et fag i skolen.

Tilbud om overnatning

Der kan tilkøbes overnatning for kr. 625 for et enkeltværelse, og kr. 850 for et dobbeltværelse. Vi samarbejder med flere gode overnatningssteder i nærheden af skolen.

Søg kompetencefonden om økonomisk støtte til kurset, overnatning og transport. Det er der mange skoler der benytter sig af. Skal søges inden kursusstart.
Læs mere HER

Scroll to Top