METAL I HÅNDVÆRK OG DESIGN

Metallerne støbning, emaljering og drivning i Håndværk og Design.
Periode 22. - 23. oktober 2024
Sted BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle
Underviser Ove Krog Eskildsen
Pris 2950 kr + moms.
Tilmeldingsfrist Løbende online tilmelding
Medbring Computer eller IPAD

Metal i Håndværk og design

I mange håndværk og designlokaler er faciliteterne til at arbejde med metal begrænsede. Dette er en udfordring i forhold til at kunne udfolde arbejdet med de tre primære materialer: tekstil, træ og metal. På dette kursus får du gode ideer til, hvordan arbejdet med metal kan gribes an netop i et lokale, hvor faciliteterne er begrænsede.

Du får indsigt i og ideer til, hvordan eleverne kan fremstille produkter hvor fx støbning, emaljering, drivning indgår. Med andre ord: hvordan undervisningen i håndværk og design kan gribes an, så også materialet metal bliver tilgodeset

INDHOLD

På dette kurset vil du få en grundig instruktion i forsvarlig brug af forskellige metaller i sløjdværkstedet.

Kurset giver ideer og inspiration til din undervisning gennem praktiske øvelser, og du opnår samtidig kompetence i arbejdet med metallerne og kompetence i at instruere eleverne i sikker brug af disse.

Målgruppe:

Undervisere, der underviser eller skal undervise i håndværk og design

Formål:

At gøre lærere og pædagoger i stand til at bruge forskellige metaller i Håndværk og Design på en sikker og forsvarlig måde.

Underviser

Ove Eskildsen

Lektor og Cand. Pæd. Uddannet lærer med 20 års erfaring i skolen, 22 års erfaring fra læreruddannelsen i Skårup, Jelling, Århus og Dansk Sløjdlærerskole.
Underviser desuden på kompetencegivende kurser i Håndværk og design.
Har forestået i skrivegruppearbejdet omkring fælles mål i 2014 og 2018. Medforfatter bogen: Håndværk og design – et fag i skolen.

Tilbud om overnatning

Der kan tilkøbes overnatning for kr. 625 for et enkeltværelse, og kr. 850 for et dobbeltværelse. Vi samarbejder med flere gode overnatningssteder i nærheden af skolen.

Søg kompetencefonden om økonomisk støtte til kurset, overnatning og transport. Det er der mange skoler der benytter sig af. Skal søges inden kursusstart.
Læs mere HER

Scroll to Top