NÅ DE UNGE MED TIKTOK

Skab bevidsthed om jeres efterskole hos de unge på et af de hurtigste voksende sociale medier i verden: Tik Tok
Periode 23. august 2024
Sted BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle
Underviser Mathias Schjødt
Pris 1995 kr + moms.
Tilmeldingsfrist Løbende online tilmelding
Medbring Computer/i-pad og mobil
Nå de unge med TikTok
 
I har helt sikkert set elever stå i hjørnet og lave den samme dans igen og igen, eller blevet spurgt om I vil mime noget til en såkaldt “sound” og stået som et stort spørgsmålstegn bagefter.
Dette kursus tager udgangspunkt i netop dette, og vil klæde jer på, således at I ikke længere er undrende, men derimod bruger TikTok aktivt til at nå ud til de unge på deres hjemmebane og i deres øjenhøjde. 
 
TikTok adskiller sig fra mange af de andre sociale medier ved, at selv “små” profiler kan opnå tusindvis af views (folk der ser ens video) på få minutter og samme video kan gå “viralt” på få timer.
Samtidig er TikTok de unges foretrukne medie, og dermed helt oplagt til at tiltrække opmærksomhed fra målgruppen. 
 
I har måske som efterskole overvejet at komme på TikTok med henblik på at blive synlige blandt de unge og skabe opmærksomhed om jeres skole?
I har måske sågar oprettet en profil, men ved ikke hvor I skal starte og mangler viden og inspiration, om hvordan mediet virker? 
Så er dette kursus måske lige noget for jer? 


Kursusbeskrivelse: 

På dette kursus bliver I taget i hånden hele vejen fra at oprette en TikTok profil, til slutteligt at poste jeres første (måske virale) video.
 
Kurset vil indeholde: 
 
  • Lavpraktisk gennemgang af, hvordan man opretter en TikTok profil, og hvordan de vigtigste funktioner tilknyttet profilen kan bruges, så I som skole kan blive klogere på, hvor langt I når ud.
  • Gennemgang af de vigtigste optage- og redigerings funktioner, få inspiration til at finde sounds til efterskolelivet, og oprette jeres egne hashtags. 
  • Få “guldkorn” fra de erfaringer, vi har tilegnet os på min arbejdsplads i den tid skolen har brugt TikTok og skabt en af de største og mest sete efterskole TikTok profil i Danmark. 
  • Få “does” and Don’ts” til, hvordan man får en succesfuld TikTok profil. 
  • Få ideer til, hvordan I aktivt kan arbejde med TikTok, som et valgfag. 
  • Muligheder og begrænsninger ved TikTok. 

Målgruppe

Lærere på efterskoler der gerne vil igang med at bruge TikTok. 


Om underviseren:

Mathias Mustonen Schjødt

PR-ansvarlig på Tirstrup Idrætsefterskole, hvor han har arbejdet med sociale medier de sidste 4 år, med særligt fokus på foto og video.
Mathias har en stor interesse for, hvordan billeder og sociale medier, kan styrke elevernes oplevelse af efterskoleopholdet, og samtidig være med til at profilere skoler udadtil.

Tilbud om overnatning

Der kan tilkøbes overnatning for kr. 625 for et enkeltværelse, og kr. 850 for et dobbeltværelse. Vi samarbejder med flere gode overnatningssteder i nærheden af skolen.

Kompetencefonden

Søg kompetencefonden om økonomisk støtte til kurset, overnatning og transport. Det er der mange skoler der benytter sig af. Skal søges inden kursusstart.

Læs mere HER

Scroll to Top