UDFORDREDE ELEVER I UNDERVISNINGEN

Hvordan forholder man sig til de udfordrede elever i en almindelig klasse, så både de og fællesskabet lykkedes i en travl hverdag.
Periode 12. - 13. november 2024
Sted BALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle
Underviser Gry Mielec & Rikke Dahl
Pris 2995 kr + moms.
Tilmeldingsfrist Løbende online tilmelding
Medbring En computer til notestagning

Udfordrede elever i undervisningen

Formål med kurset

 • At du kommer hjem med viden og inspiration, som er direkte anvendelig i din undervisning – både som lærer i indskoling, mellemtrin og udskoling. 

 • Giver dig faglig indsigt og pædagogiske kompetencer, så du har mod på at gå i gang med inkluderende læringsmiljøer – både med fokus på den enkelte elev men i høj grad – nye værktøjer til at arbejde den nye viden ind i fællesskabet.

Kursus program

Virkelig dejligt, at gå fra et kursus, hvor vi som deltagere har haft mulighed for fagprofessionel sparring, vidensdeling og med redskaber vi kan gå hjem og bruge med det samme

Kommentar fra tidligere kursist

Kursusbeskrivelse

Kurset giver dig:

 • Viden om og forståelse for: ASF, ADHD og ADD for elever i indskoling, mellemtrin og udskoling.

 • Hvordan skaber vi et konstruktivt forældresamarbejde

 • Hvordan skaber I meningsfulde læringsmiljøer for elever med diagnoser?

 • Pædagogiske tilgange og værktøjer

 • Vejledning til at sikre faglig og social inklusion

 • Praksisnært samarbejde med erfarne underviserne som støtte og sparring

 • Fokus på: Det faglige, det sociale, frikvartererne, gruppearbejde, projektopgave, terminsprøver, eksamen og studieture. 

 • Viden om inkluderende læringsmiljøer

 • Kurset kommer til at være en vekselvirkning mellem oplæg og konkret praksisnært gruppearbejde, hvor I som deltagere får rig mulighed for sparring, vidensdeling og det der giver mening for jer i jeres praksis.

Om underviserne

Gry Mielec & Rikke Dahl

Vi hedder Rikke og Gry og vi er begge veluddannede indenfor pædagogik og terapi og har rigtig mange års erfaring i arbejdet med børn, unge og familier.

Fælles har vi en årelang erfaring indenfor arbejde på specialskoler, døgninstitutioner for både børn, unge og voksne og ligeledes mange års erfaring med familiebehandling i kommunen.

Viden og erfaring i arbejdet med mellemformer. 

Endvidere har vi et bredt udvalg af forskellige kurser, som gør vores erfaring og viden ganske unik.

Vi arbejder som konsulenter for en privatpraktiserende børne og ungdomspsykiater

Ofte stillede spørgsmål

Hele kursusforløbet er meget praksisnært.
Lidt teori og masser af praktiske eksempler og afprøvning af øvelser.

Ja.
Undervejs i kursusforløbet vil der være lidt tid til at spørge ind til dine kursuskollegaers gode ideer fra deres undervisning. Men der er derudover sat tid af til erfaringsudveksling sidst på dag 1.

Lærere og pædagoger der dagligt underviser i grundskolen, som har brug for ny viden og pædagogiske værktøjer til at skabe et sundt, læringsrigt og inkluderende miljø for alle elever, også dem med diagnoser.

Det er  en god ide at medbringe en computer til notestagning.

Varigheden. Vi er det eneste kursussted, der har 2-dages kursus. Længden er god, fordi det kan være svært for lærere at være væk fra deres undervisning i flere dage.

Derudover har vi to meget dygtige instruktører på kurset, med mange års erfaring bag sig.

Et fagligt højt niveau – men stadig praksisnært og underviserne gjorde kurset levende, så vi kan huske hvad vi har lært og omsætte det i praksis.

Kommentar fra tidligere kursist

Tilbud om overnatning

Der kan tilkøbes overnatning for kr. 625 for et enkeltværelse, og kr. 850 for et dobbeltværelse. Vi samarbejder med flere gode overnatningssteder i nærheden af skolen.

Søg kompetencefonden om økonomisk støtte til kurset, overnatning og transport. Det er der mange skoler der benytter sig af. Skal søges inden kursusstart.
Læs mere HER

Overnatningssteder

Scroll to Top